Home Blogg Musikk

Kvirrevitt

twitter_icon

Besøkende

Vi har 6 gjester her nå
Artikkelvisninger : 83366
Fence – The New Diplomacy (Luckee) 4 av 6
søndag 11. september 2011 18:35

(En av plateanmeldelsene jeg skrev for kulturmagasinet Spot.no for en tid tilbake (ca. 2005). Spot.no er nedlagt, men denne hadde jeg lyst til å legge ut igjen. Mest fordi jeg savner ska-punk litt..)

Fence har fått ut sin første langspiller, og ska-musikken begynner å stikke fram hodet i Norge. Men hvis du tror du får Hopalong Knut når du setter på Fence, må du tro om igjen.

Les mer …
 
Ricochets – Isolation (Kong Tiki Records) 5 av 6
søndag 11. september 2011 18:24

Seige, bittersøte perler fra svin med føttene solid plantet i både bluesens og rockens leire. Sånn avsluttes Ricochets påståtte trilogi. La oss håpe at det er flere trilogier på trappene.

(En av plateanmeldelsene jeg skrev for kulturmagasinet Spot.no for en tid tilbake (ca. 2005). Spot.no er nedlagt, men denne hadde jeg lyst til å legge ut igjen. Mest fordi Ricochets er et av de beste bandene som har eksistert i Norge.)

Les mer …
 
Brazen Abbot – Guilty As Sin (Steamhammer/SPV) 1 av 6
søndag 11. september 2011 12:50

(En av plateanmeldelsene jeg skrev for kulturmagasinet Spot.no for en tid tilbake (ca. 2005). Spot.no er nedlagt, men denne hadde jeg lyst til å legge ut igjen. Mest fordi Brazen Abbot er så utrolig sært.)

Hold dere fast, neste stopp åttitallet. Tapping, doble gitarsoloer, tre vokalister på en gang og fiolin. Teknisk? Joda, men kjedelig som bare det.

Les mer …
 
Cake – Pressure Chief (Sony BMG/Columbia) 5 av 6
søndag 16. mai 2010 14:02

(En av plateanmeldelsene jeg skrev for kulturmagasinet Spot.no for en tid tilbake (ca. 2005). Spot.no er nedlagt, men denne hadde jeg lyst til å legge ut igjen. Mest fordi Cake er et undervurdert band.)

Cake er tilbake, og de er mer elektroniske og mer akustiske enn noen gang. Småsur messing, banjo og ufrasert sang har aldri hørts bedre ut.

Les mer …