Home Blogg Drikke Frydenlund pilsner er tilbake

Kvirrevitt

twitter_icon

Besøkende

Vi har 3 gjester her nå
Artikkelvisninger : 84787
Frydenlund pilsner er tilbake
onsdag 02. desember 2009 20:58

Frydenlund

Alle vi som har gått og sørget over at Frydenlund pilsner helt urettmessig har blitt tatt fra oss, kan juble igjen i dag. Frydenlund skal få sin rettmessige oppreisning - innen to år skal 8 av 10 nordmenn svare "Frydenlund" uten betenkning når de blir spurt om hvilket øl som er Norges soleklare kvalitetsøl.

I dag kom jeg over denne gledelige nyheten ved en tilfledighet. Jeg deltar i markedsundersøkelser som jeg får tilsendt på e-post opptil flere ganger i uka. Denne kvelden fikk jeg en som handlet om øl. Til min milde forbauselse og økende glede så jeg at denne undersøkelsen handlet om Frydenlund. Ikke bare handlet den om Frydenlund fatøl, men også Frydenlund pilsner var med i undersøkelsen.

Jeg har lenge vært med i Facebook-gruppen Frydenlund pilsner - In Memoriam, og følte nærmest en tåre presse seg fram i øyenkroken etterhvert som jeg klikket meg gjennom undersøkelsen.

Underveis kunne jeg lese følgende:
Frydenlund har de siste årene fått mindre og mindre oppmerksomhet og har dermed forsvunnet litt fra nordmenns bevissthet. Ettersom Frydenlund ikke har fått den pleie, omsorg og de ressurser det fortjener har merket rett og slett blitt litt traust og støvete. Dette skal det nå bli slutt på! Vi har rett og slett satt våre beste folk på oppgaven å få Frydenlund tilbake der det hører til. Siden Mads Langaard stiftet bryggeriet i 1859 har vi i Frydenlund hatt mange generasjoner med dedikerte bryggerimestere som har laget godt og smaksrikt øl til kvalitetsbevisste nordmenn. Tuftet på Frydenlund sin lange historie, tradisjon og bryggerikompetanse har vår bryggerimester nettopp brygget det beste Frydenlund ølet noensinne. Han har vært svært sjenerøs i sin bruk av råvarer av ypperste kvalitet for å kunne presentere Norges ubestridt beste fatøl og pilsner. "Nye" Frydenlund vil derfor koste noe mer enn det gjør i dag, men når du får smake det kommer du raskt til å forstå at det er verd hver krone.

Frydenlund skal tilbake til gammel storhet og løftes opp og frem som det beste og mest smaksrike ølet Norge kan by på. Når vi gjør markedsundersøkelser om to år og spør hvilket øl som er Norges soleklare kvalitetsøl skal 8 av 10 nordmenn svare Frydenlund uten å blunke. Det er målet, intet mindre.

Dette skal feires med en Frydenlund.