Home

Kvirrevitt

twitter_icon

Besøkende

Vi har 8 gjester her nå
Artikkelvisninger : 63785
Henrik Brattlie
Tidenes dokumentar - King Of Kong
søndag 13. juni 2010 20:29

For ikke lenge siden ble kona, svigerinna, en venn av oss og jeg grepet av en dokumentar vi så på TV. Vi er fire ganske forskjellige personer med forskjellige interesser, men temaet i dokumentaren er universelt og det menneskelige dramaet er blant det sterkeste og mest virkelige som noen gang er festet til film. Hvem er best i verden i Donkey Kong? Og hvilke midler tar man i bruk for å nå dit?

Les mer …
 
Healthy Boy Brand Black Soy Sauce Formula 1
torsdag 20. oktober 2011 20:52

Det var nesten tomt for soyasaus hjemme, så sist jeg var i et meget velassortert supermarked tok jeg en sjanse på en stor flaske av en type jeg aldri har smakt før. Den het Healthy Boy Brand Black Soy Sauce Formula 1 og det hørtes jo ganske morsomt ut. Det var virkelig ikke noe røverkjøp og det var det mange grunner til.

 

Les mer …
 
Tidenes pålegg
mandag 11. januar 2010 19:35

Kanskje er jeg blitt en gammel mann? Mitt nye favorittpålegg er en 'coarse cut' appelsinmarmelade smaksatt med skotsk single malt.

Les mer …
 
The Tom Waits Run – Searching for the heart of Oslo Skriv ut
mandag 05. mars 2012 17:01

Every year, when summer nears a start in Oslo, an homage to a beloved drunkard takes the unusual form of a footrace through the streets of the most worn down part of town. The Tom Waits Run gathers fans of the ingenious musician and common drunkards alike. Their mutual goal - to be this year’s loser.

A couple of summers ago some friends and I were sitting in the grass, in the burning summer sunshine, sharing single malt whisky from a metal flask. In addition to enjoying one of life’s greatest perks, scotch whisky, we were waiting for a small bunch of t-shirt salesmen to ask us to step right up and buy this year’s edition of an overpriced black cotton t-shirt.

[Oversatt til norsk av @jungtweet]

Les mer …
 
Ricochets – Isolation (Kong Tiki Records) 5 av 6
søndag 11. september 2011 18:24

Seige, bittersøte perler fra svin med føttene solid plantet i både bluesens og rockens leire. Sånn avsluttes Ricochets påståtte trilogi. La oss håpe at det er flere trilogier på trappene.

(En av plateanmeldelsene jeg skrev for kulturmagasinet Spot.no for en tid tilbake (ca. 2005). Spot.no er nedlagt, men denne hadde jeg lyst til å legge ut igjen. Mest fordi Ricochets er et av de beste bandene som har eksistert i Norge.)

Les mer …
 
<< Start < Forrige 1 2 3 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL